Netwerkbeheer

Uw servers staan vol met belangrijke bedrijfsgegevens en u wilt zich geen zorgen maken over eventuele beschadigingen aan of uitval van deze servers. En dat hoeft ook niet. Wij hebben netwerkbeheerders die ervoor zorgen dat uw netwerk altijd optimaal werkt.

Netwerkbeheer

Altijd een snel en betrouwbaar netwerk

Voor netwerkbeheer is veel kennis en vakkundigheid nodig. Kennis en vakkundigheid die wij in huis hebben en die we graag voor u inzetten. Onze netwerkbeheerders controleren 24/7 uw hele netwerkinfrastructuur op een goede werking. Van bekabeling, netwerkcomponenten, routers en switches tot aan firewall beveiliging. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw netwerk altijd voldoende capaciteit, functionaliteit en integriteit heeft. Wij beheren het tot in de puntjes voor u, zodat uw netwerk altijd maximaal presteert en u van de voordelen profiteert: een snel, veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk.

Complete service en altijd bereikbaar

Ons netwerkbeheer is een complete service waardoor u geen eigen IT medewerkers hoeft aan te nemen. Zo bespaart u op IT kosten en bent u evengoed verzekerd van een netwerkbeheer met de hoogste kwaliteit. Eventuele problemen worden vroegtijdig gesignaleerd en direct opgelost, zodat uw organisatie geen hinder ondervindt. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van een calamiteit, dan zijn onze netwerkbeheerders altijd te bereiken en bieden ze direct en gericht ondersteuning bij uw probleem.

Zoek een vestiging in uw buurt