Online E-mail Protection

U wilt dat uw e-mailverkeer veilig verloopt. Virussen, spam en malware hinderen uw bedrijfscontinuïteit en zijn bovendien ergerlijk, zo niet gevaarlijk voor uw gegevens. Online E-mail Protection van Qubical biedt u bescherming in de Cloud.

Online E-mail Protection

Optimaal beschermd tegen e-mailbedreigingen

Online E-mail Protection biedt u continue en directe bescherming overal ter wereld. Het vermindert niet alleen bedreigingen van buitenaf, maar beschermt ook de IP reputatie van uw organisatie. Als u kiest voor Online E-mail Protection dan bent u verzekerd van veilig en betrouwbaar e-mailverkeer. De kans op een verstoring is heel klein, omdat onze verschillende beveiligingslagen filteren met een nauwkeurigheid die de perfectie nadert. Mocht er onverhoopt toch een verstoring optreden, dan kunnen we op elk moment uw e-mails weer terugzetten.

Geen investeringen

Doordat we onze Online E-mail Protectionservice aanbieden via de Cloud, kunnen wij het beheer en onderhoud volledig voor u verzorgen. U bespaart daardoor veel kosten omdat u niet hoeft te investeren in hard- en software, installaties en upgrades: dit doen wij voor u voor een vast bedrag per maand.

 

 

Zoek een vestiging in uw buurt