ICTVakdag 2016

ICTVakdag 2016

De ICT Vakdag 2016 was weer zeer geslaagd! Onze stand werd wederom drukbezocht en er zijn veel interessante gesprekken gevoerd met potentiële partners en zelfs potentiële franchisenemers. Bij het binnenkomen van de Jaarbeurs in Utrecht viel onze stand direct op door de oranje pakken en de vele activiteiten die er plaatsvonden.

De grootste publiekstrekker was dit jaar wederom de Oculus Rift. Door op de stoel op het podium plaats te nemen vlogen de beursgangers met Qubical mee naar de Cloud. De Oculus Rift was namelijk onderdeel van een flight simulator. In deze flight simulator werden de standbezoekers op een vliegmissie gestuurd. Degene die deze missie in de snelste tijd voltooide kon een vliegles winnen in een echt vliegtuigje. Dit wilde iedereen wel proberen en leidde vaak tot grote rijen rond onze stand, waardoor automatisch het gesprek op gang kwam. 

Naast de flightsimulator vielen ook de andere activiteiten in de smaak bij de enthousiaste bezoekers. Zo konden ze bij onze stand genieten van oranje pannenkoeken en konden zij een zakelijke foto laten schieten voor op bijvoorbeeld LinkedIn. Veel bezoekers gaven ons een compliment voor het opfrissen van de over het algemeen toch wat tegenvallende beurs qua activiteiten.

Het was dus al met al een geslaagde dag! Zie hieronder de foto's voor een sfeerimpressie en de winnaar van de vliegles Nick Dal.

 

 

 

 

Zoek een vestiging in uw buurt