ICT support – ICT beheer - Netwerkbeheer - Qubical

ICT support

Wij regelen alles voor u op ICT gebied!

Bij Qubical kunt u terecht voor advies op maat. Zoekt u een partner voor de automatisering van interne bedrijfsprocessen? Wij bieden totaaloplossingen, geheel op maat. Oftewel, afgestemd op uw organisatie. IT advies en support voor uw organisatie? Neem contact op met Qubical.

ICT support, in de breedste zin van het woord

Qubical biedt ICT support in de breedste zin van het woord. Efficiënte en effectieve bedrijfsprocessen zijn belangrijk op alle gebieden binnen een bedrijf. Het voorkomen van storingen en uitval voorkomt ergernis bij de medewerkers. Bovendien voorkomt het ook tijdverspilling, als gevolg van het uitvallen van computers of andere systemen. En daarmee voorkomt het uiteindelijk ook geldverspilling. U wilt geld verdienen, niet weggooien. Oftewel, onderschat niet het belang van een goed geoliede ICT infrastructuur. Qubical is uw betrouwbare en professionele partner!

Doe waar u goed in bent!

Doe waar u, als bedrijf, goed in bent. Dat doen wij ook! U kunt bij Qubical terecht voor:

  • Werken in de cloud: Werken waar en wanneer u maar wilt. U heeft overal toegang tot uw werkomgeving en bespaart op IT kosten.
  • Managed hosting: Zekerheid dat uw website niet zomaar offline gaat. Het technische beheer kunt u toevertrouwen aan Qubical. Continue proactieve monitoring en back-ups van zeer goede kwaliteit.
  • IT beheer op kantoor: Systemen en netwerken blijven goed functioneren. De systeembeheerders van Qubical onderhouden, controleren en updaten de IT omgeving van uw bedrijf.
  • Servicedesk 24/7 (dag- en nacht) ondersteuning: Een onverwacht IT probleem? Onze servicedesk biedt uitkomst. 24/7, alle dagen van het jaar, persoonlijk en direct!
  • Advies op maat: IT advies op maat? Qubical komt graag bij u langs. Bespreek uw wensen en wij brengen de situatie in kaart.
ICT support? Vraag een offerte aan!

Voor de ontwikkeling en professionele automatisering van bedrijfsprocessen vraagt u een offerte aan bij Qubical. Bel 088 - 566 54 88 of vul het contactformulier in. ICT support? Wij helpen u graag verder.

Zoek een vestiging in uw buurt