Een ICT en Cloud - Dat regelt onze servicedesk van Qubical te Haarlem

ICT servicedesk

ICT servicedesk van Qubical

Het vinden van een goede ICT servicedesk kan voor veel rust zorgen. Het is immers fijn wanneer u weet dat u altijd kunt vertrouwen op deskundige steun. Qubical begrijpt dat u niet meer tijd dan nodig kwijt wilt zijn aan uw ICT, maar dat een goed werkende ICT omgeving wel essentieel is voor uw bedrijfscontinuïteit. Onze ICT servicedesk zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van hulp wanneer u dat nodig heeft. Indien gewenst, zelfs 24/7. Zo bent u dankzij onze ICT servicedesk verzekerd van zo min mogelijk verstoringen.

Onze ICT servicedesk zorgt voor rust

De medewerkers van onze ICT servicedesk staan altijd klaar voor vragen en proberen problemen direct voor u op te lossen. Dit is natuurlijk wel zo prettig. De medewerkers zijn allemaal goed geschoold zodat u altijd verzekerd bent van de beste hulp en het beste advies. Wij geloven erin dat voorkomen beter is dan genezen en laten dat terugkomen in onze aanpak van uw ICT. De medewerkers van de ICT servicedesk denken met u mee en zorgen ervoor dat problemen voorkomen worden. Wij trekken lessen uit storingen die optreden en zorgen ervoor dat deze storingen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Hierin zijn wij onderscheidend vergeleken met de traditionele ICT servicedesk. De medewerkers van de ICT servicedesk kunnen u zowel aan de telefoon als op locatie van dienst zijn. Het is het streven om zoveel mogelijk op afstand voor u te regelen zodat u zo min mogelijk tijd kwijt bent. Die tijd kunt u immers beter besteden.

Contact

Heeft u behoefte aan een betrouwbaar en ontzorgende ICT servicedesk? Qubical zorgt ervoor dat u geen spijt krijg van uw keuze. Ons kundige en vriendelijke personeel staat u graag te woord en zorgt ervoor dat uw ICT op rolletjes loopt. Mocht u toch eens een vraag of probleem hebben, kunt u altijd bellen naar onze ICT servicedesk. Voor meer informatie kunt u bellen naar 088 566 54 88 of een e-mail sturen naar info@qubical.nl.

Zoek een vestiging in uw buurt