ICT infrastructuur van Qubical Haarlem voor Cloud Services

ICT infrastructuur

Neemt ICT uw zorgen over

De ICT infrastructuur van een bedrijf is tegenwoordig steeds belangrijker. Dit zorgt er namelijk voor dat de organisatie draaiende blijft. De zorgen om deze infrastructuur geeft u waarschijnlijk wel het liefst uit handen. Qubical neemt het graag van u over. Qubical ontwikkelt en onderhoudt uw servers, werkplekken en software optimaal. Op die manier heeft u geen omkijken meer naar de ICT infrastructuur en kunt u zich weer richten op uw core business. Qubical overlegd met u om te luisteren naar uw wensen en behoeften en op deze manier zoeken wij naar naar een oplossing op maat. Zo ontwikkelen we samen de ideale ICT infrastructuur.

ICT infrastructuur op maat

Wanneer u Qubical de volledige verantwoordelijkheid geeft over uw ICT infrastructuur kunt u rekenen op een op vertrouwen gebaseerde relatie met onze systeembeheerders. Qubical wijst u zelfs een geselecteerde systeembeheerder toe, waardoor u meer persoonlijk contact en support krijgt. Deze voor u geselecteerde systeembeheerder lost alle problemen voor u op die te maken hebben met uw ICT infrastructuur. Dit kan hij of direct doen of hij komt persoonlijk naar de locatie om de problemen te verhelpen. Met dit concept, waarbij wij al jaren de systemen van onze klanten beheren zijn voor u alle zorgen omtrent ICT infrastructuur echt verleden tijd.

Contact

Ziet u het wel zitten om Qubical alle verantwoordelijkheid te geven over uw ICT infrastructuur en wil u zich ook liever richten op uw core business in plaats van allemaal verspilde energie in IT zaken te stoppen? Vergeet dan niet om contact op te nemen met één van onze werknemers. Zij helpen u graag verder. Zij zullen u voorzien van alle informatie over uw ICT infrastructuur of zij zullen een afspraak met u maken om alles eens rustig voor u uiteen te zetten. Zij zijn te bereiken per mail: info@qubical.nl of per telefoon: 088 566 54 88.

Zoek een vestiging in uw buurt