ICT helpdesk van onze Cloud Services - Qubical Haarlem

ICT helpdesk

Kwaliteit en Service centraal

Qubical staat dag en nacht klaar met de ICT helpdesk om technische vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden op elk gebied. Kwaliteit en service staan daarbij centraal. Dat betekent niet alleen dat wij de ICT helpdesk door zeer kundige en gecertificeerde IT professionals laten uitvoeren, maar ook dat wij de kwaliteit van uw IT continu waarborgen en van het hoogste niveau is. Wij verzekeren organisaties dat problemen de helpdesk direct gepakt en dat u nooit onnodig lang hoeft te wachten. U krijgt altijd een professional aan de telefoon die kennis van zaken heeft en ook weet hoe de IT omgeving van uw organisatie eruitziet. Bij onze ICT helpdesk hepen zij u graag.

Onze ICT helpdesk staat voor u klaar

Onze ICT helpdesk biedt dag en nacht ondersteuning. Heeft u een vraag of een probleem waar u zelf niet uitkomt en heeft u behoefte aan ondersteuning? Dan kunt u altijd een beroep doen op de kennis van onze IT professionals zodat uw vraag wordt beantwoord en eventuele problemen zo snel mogelijk worden opgelost. De ICT helpdesk is standaard bereikbaar doordeweeks van 07:30 tot 17:30 uur, maar natuurlijk zijn er ook bedrijven die andere werktijden hebben of juist ’s nachts actief zijn. Om de behoefte van elke organisatie te kunnen bevredigen hebben wij de 24-uursdienst in het leven geroepen. Wanneer een organisatie voor deze dienst kiest, kunnen zij dag en nacht contact opnemen met onze ICT helpdesk en zijn zij verzekerd van 24/7 support.

Contact

Wilt u voortaan ook graag een beroep doen op onze ICT helpdesk en profiteren van hun kennis en ervaring? Kies dan voor de IT professionals van Qubical die dag en nacht voor u klaar staan om problemen te inventariseren en zo snel mogelijk te verhelpen. Met de ICT helpdesk kunt u zorgeloos aan het werk en heeft u geen omkijken meer naar de IT omgeving omdat u alle problemen uit handen kunt geven. Onze dienstverlening staat bekend om het hoge serviceniveau, omdat wij weten waar de wensen en behoeftes van organisaties liggen. Wacht niet langer en neem gerust eens contact op door te mailen naar info@qubical.nl. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken op het telefoonnummer 088 – 566 54 88.

Zoek een vestiging in uw buurt