ICT dienstverlening

ICT dienstverlening

ICT dienstverlening

Vindt u ICT ook een lastig vakgebied en besteedt u dit liever uit aan een gespecialiseerde partij? Kies dan voor Qubical, specialist op het gebied van ICT dienstverlening. Wij bieden automatiseringsoplossingen voor uw bedrijf en wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wij zijn een innovatief bedrijf en zoeken altijd naar een oplossing die aansluit bij uw persoonlijke wensen. Onze ICT dienstverlening is net zo veelzijdig als uw automatisering. Wij ontzorgen u graag compleet op het gebied van ICT, zodat u zich kunt focussen op uw eigen business.

Diensten

Een goed geolied bedrijf heeft een soepel lopend bedrijfsnetwerk nodig. Onze dienstverlening begint hier dus ook, bij het aanleggen en beheren van bedrijfsnetwerken. En omdat uw netwerk ook online is, zorgen wij ervoor dat dit netwerk altijd goed beschermd is. En heeft u problemen met verbindingen of apparaten, dan kunnen wij ook deze voor u oplossen. Onze gespecialiseerde netwerk- en systeembeheerders staan altijd klaar om onderhoud te plegen, controles en updates uit te voeren en u te helpen bij storingen, vragen of andere uitdagingen. En met ‘altijd’ bedoelen wij ook echt altijd. Het is van levensbelang dat uw organisatie blijft draaien en daarom leveren wij service op elk gewenst moment. Dit betekent dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staan, dus ook in het weekend en op feestdagen.

Meer informatie over ICT dienstverlening

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij Qubical of zou u graag willen dat wij langskomen om uw ICT situatie onder de loep te nemen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons ook bellen op +31 (0)88 566 54 88. Wij staan u graag te woord met het de best mogelijke adviezen. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek, onder het genot van een kop koffie. Qubical verwelkomt u graag.

Zoek een vestiging in uw buurt