ICT adviseur

ICT adviseur

ICT advies op maat

ICT advies op maat. Dat is het type advies dat u bij Qubical krijgt. Onze ICT adviseurs luisteren naar uw wensen en behoeften en vertalen deze naar een oplossing die het beste bij u past. Geen enkele organisatie is hetzelfde, daarom kijken we naar uw specifieke situatie en verzorgen wij ICT advies op maat. U bepaalt de koers en wij vertalen dit naar slimme ICT oplossingen. Met Qubical als uw ICT adviseur kunt u zich gewoon weer focussen op uw core business en bespaart u tijd en geld.

Waarom Qubical?

Qubical wil mens en technologie zo efficiënt mogelijk laten samenwerken dankzij gebruiksvriendelijke, op maat gemaakte oplossingen. Wij onderscheiden ons door het begrip ‘custom’, maar ook door onze korte lijnen en het directe contact. De focus ligt op continu vernieuwend, scherp en innoverend zijn, want alleen dan kunnen wij organisaties objectief adviseren en voorzien van de beste oplossing.

Onze diensten

  • Advies op maat;
  • IT Beheer;
  • Cloud services;
  • Managed Hosting;
  • Servicedesk.
Meer weten?

Wilt u in contact komen met gespecialiseerde ICT adviseur van Qubical? Neem dan even contact met ons op, Onze ICT adviseur zal u alles vertellen over de diverse mogelijkheden die Qubical biedt. Wij zijn te bereiken per mail: info@qubical.nl of per telefoon: 088 566 54 88.

 

Zoek een vestiging in uw buurt