ICT Hybrid Cloud van Qubical Haarlem

Hybrid Cloud

Delen wanneer u dat wil

Hybrid Cloud is een van de meest veelzijdige vormen van Cloud. De voorkant van het Hybrid Cloud platform is privé. Dit betekent dat niemand anders het ziet. Zo is het mogelijk om de voorkant van het platform geheel naar eigen wensen in te delen. Het kostenplaatje van Hybrid Cloud blijft interessant omdat de achterkant van het platform met de bijbehorende achtergrondinvestering wel te zien is voor andere gebruikers. Dit is uiteraard wel volledig beveiligd. Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw gegevens bij een andere gebruiker zichtbaar worden. U deelt namelijk wel een achterkant, maar uw gedeelte is wel volledig privé. Dit kunt u vergelijken met allemaal aparte kamertjes voor verschillende gebruikers.

Hybrid Cloud, de meest veelzijdige oplossing

Het is eigenlijk het beste van twee werelden: de flexibiliteit van Private Cloud en de kostenbesparing van Shared Cloud. De achterkant van Hybrid Cloud zien ook andere gebruikers. Alleen uw gegevens schermt Hybrid Cloud volledig af voor de andere gebruikers, zo bent u altijd verzekerd van optimale veiligheid en een scherpe prijs. De voorkant van Hybrid Cloud is persoonlijk. Het is mogelijk om dit precies in te delen zoals u dit wil. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om bedrijfsspecifieke software te installeren. Zo kunt u uw werkplek precies afstemmen op uw behoeftes. Dit is wel zo makkelijk indien u met bedrijfsspecifieke software werkt. Normaal zijn dit soort systemen op maat erg kostbaar. Qubical vindt het belangrijk dat er in alle prijsklassen kwalitatief hoogwaardig maatwerk beschikbaar is. Dit is dat ook precies de reden waarom Hybrid Cloud ontwikkeld is.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Hybrid Cloud en wilt u graag overstappen naar een flexibelere werkvorm? Neem dan contact op met de medewerkers van Qubical. Zij vertellen u graag meer over de eindeloze mogelijkheden van Hybrid Cloud. Kies voor het nieuwe werken en ervaar de grote voordelen van flexibiliteit. U kunt meer informatie vragen per mail: info@qubical.nl of per telefoon: 088 566 54 88.

Zoek een vestiging in uw buurt