Hosting

Hosting

Hosting

Heeft u een website, webshop of online applicatie die van groot belang is voor de prestaties en continuïteit van uw bedrijf? In dat geval is het van uiterst belangrijk dat deze niet zomaar uit de lucht valt. Door uw hosting onder te brengen bij Qubical, weet u zeker dat u online blijft en heeft u er zelf geen omkijken naar. Op deze manier wordt de continuïteit van uw bedrijfsvoering gewaarborgd.

Geen zorgen met hosting bij Qubical

Wanneer u ervoor kiest om de hosting van uw website, webshop, CRM, ERP of andere (bedrijfs)software onder te brengen bij Qubical, dan hoeft u zich geen enkele zorgen te maken. Hosting bij Qubical heeft vele voordelen:

  • Qubical monitort continu en proactief;
  • Qubical maakt back-ups;
  • Qubical voert updates uit;
  • Qubical beveiligt uw online activiteiten;
  • Qubical controleert de netwerkconnectiviteit.

Door bovenstaande activiteiten continu uit te voeren, onderhouden we uw server en voorkomen we alle mogelijke problemen. En met continu bedoelen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week. Kortom: Bij Qubical blijft uw website gegarandeerd in de lucht.

Geavanceerde systemen

Doordat Qubical uitsluitend met geavanceerde systemen werkt, bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige back-ups. Op deze manier is uw online applicatie altijd beschikbaar, welke problemen zich ook mogen voordoen. Wij hebben datacenters die verspreid liggen over de hele wereld. Wanneer er zich een probleem voordoet, zijn wij in staat om een kopie van een server in een ander datacenter te plaatsen. Zo is gegevensverlies minimaal en kunnen uw online activiteiten altijd doorgaan. Tevens zorgen onze geavanceerde systemen voor een verhoogde capaciteit en daarmee voor betere prestaties van uw online applicatie.

Meer informatie

Wanneer u kiest voor hosting bij Qubical, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het technische aspect van uw online applicatie. Uw website of webshop blijft zorgeloos draaien, terwijl u er geen omkijken naar heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent hosting of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U bent uiteraard ook van harte welkom op ons hoofdkantoor in Haarlem. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij graag uw situatie en de mogelijkheden die Qubical biedt.

Zoek een vestiging in uw buurt