Helpdesk Outsourcen

Helpdesk Outsourcen

p>Qubical biedt u een partnerprogramma, waarmee u uw helpdesk kunt outsourcen. Wanneer u gebruik wilt maken van het partnerprogramma van Qubical dan kiest u automatisch voor de dienst van de helpdesk outsourcen. Dit houdt in dat de helpdesk niet bij u op de locatie aanwezig is. Wij zijn namelijk van neming dat het helpdesk outsourcen zorgt voor de meest effectieve en efficiënte manier om aan uw wensen te voldoen.

Succesvolle manier van helpdesk outsourcen

Middels ons Qubical Partnerprogramma bieden wij u de mogelijkheid om uw dienstverlening uit te breiden zonder daar zelf investeringen voor te doen. Met dit partnerprogramma kunt u op een succesvolle manier uw helpdesk outsourcen. Dit houdt in dat wij u voor uw klaar staan bij eventuele IT-problemen. Via ons resellerprogramma kunt u uw eigen dienstverlening en services uitbreiden door partner te worden. Hierbij kiest u er automatisch voor helpdesk outsourcen. Wij hechten een grote waarde aan klantgerichtheid en service. Dit is dan ook de reden dat wij in ons partnerprogramma de service van helpdesk outsourcen aanbieden.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft uw helpdesk outsourcen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Wij kunnen u in een persoonlijk gesprek meer vertellen over het Qubical Partnerprogramma en het helpdesk outsourcen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 088-5665488 of te mailen naar info@qubical.nl.

Zoek een vestiging in uw buurt