Externe Helpdesk

Externe Helpdesk

Met onze externe helpdesk zorgen wij ervoor dat uw problemen op IT gebied snel weer zijn opgelost. Wij hechten een grote waarde aan klantgerichtheid en service. De klant staat bij ons centraal. Dit is dan ook de reden dat Suxesfully een externe helpdesk heeft ontwikkeld. Bij deze externe helpdesk werken uitsluitend specialisten die u deskundig te woord kunnen staan en u helpen bij het oplossen van uw probleem.

Een externe helpdesk met een uitstekende service

De externe helpdesk van Suxesfully biedt u een uitstekende service. Alle klanten en partners hebben een eigen externe helpdesk waar uitsluitend professionals werken. Zo krijgt u, als u belt naar de externe helpdesk, direct de juiste specialist aan de lijn. Als meerdere complexe diensten afneemt, dan wordt u bijgestaan door een team. Dit team van de externe helpdesk bestaat uit een account manager, 2 technische beheerders en een service manager.

Contact

De specialisten van onze externe helpdesk staan garant voor een flexibele, betrouwbare en beheersbare ICT-oplossing. Wanneer u de externe helpdesk wilt inschakelen kunt u bellen naar onze afdeling support. Deze is te bereiken via het telefoonnummer 088-5665450 of stuur een mail naar servicedesk@suxesfully.nl.
Het hoofdkantoor van Suxesfully is gevestigd aan de Paul Krugerstraat 21 in Haarlem

Zoek een vestiging in uw buurt