Organiseer nu een Cloud event met ons nieuwe eventsysteem

Organiseer nu een Cloud event met ons nieuwe eventsysteem

Een Cloud event organiseren samen met Qubical is de ideale mogelijkheid om prospects of klanten volledig te informeren over wat de Cloud nu precies inhoudt en wat de voor- en nadelen hiervan zijn. Tijdens dit evenement ontvangt u de gasten in ons IT Experience Center. Hier zal een korte presentatie worden gegeven en aansluitend kunt u de gasten ook daadwerkelijk meenemen voor een bezoek aan de Cloud door een kijkje te nemen in het streng beveiligde datacenter van EvoSwitch. Op deze manier kunnen de gasten met eigen ogen zien hoe veilig de Cloud is! De middag wordt afgesloten met een gezellige borrel onder het genot van een hapje. Mocht het event in de ochtend plaatsvinden, dan verzorgen we een heerlijke lunch.

Om alle partners te ondersteunen bij het organiseren van een Cloud event heeft Qubical een exclusief eventsysteem ontwikkeld, waarin voor iedere partner persoonlijk een eventpagina kan worden aangemaakt. Hierop staat alle informatie wat betreft de komende Cloud events van u als partner en op deze pagina kunnen deelnemers zich op een gemakkelijke manier aanmelden. Wanneer er een aanmelding is wordt er automatisch een bevestigingsmail gestuurd naar de deelnemer. U kunt hierbij zelf bepalen wat er in deze bevestigingsmail komt te staan en daarnaast krijgt u zelf ook een melding wanneer een klant zich heeft aangemeld. Hierdoor kunt u precies bijhouden wie zich al heeft aangemeld. Op deze manier hopen wij u een hoop werk uit handen te nemen, waardoor de drempel lager wordt om een Cloud event te organiseren.

Bent u geïnteresseerd in een persoonlijke eventpagina? Neem dan contact op met onze marketingafdeling via marketing@qubical.nl of bel naar 088-5665490.

Zoek een vestiging in uw buurt