De Cloud

De Cloud

De Cloud

Wilt u werken waar en wanneer u maar wilt? Dan is werken in de Cloud een ideale uitkomst voor u. De Cloud biedt u de mogelijkheid om op een efficiënte manier gebruik te maken van internet. Het bijzondere aan een Cloud is dat u overal toegang heeft tot uw werkomgeving, ongeacht het apparaat dat u gebruikt. Zolang u een werkende internetverbinding heeft, kunt u altijd werken in de Cloud, overal ter wereld.

Mogelijkheden van de Cloud

Met een Cloud kunt u het beheer volledig uit handen geven en daarnaast flink besparen op uw IT kosten. U heeft geen harde schijven en servers meer nodig op kantoor en flexwerken wordt nog makkelijker. Uw collega’s kunnen altijd en overal elkaars agenda inzien, afspraken inplannen en contacten met elkaar delen. Door te werken in de Cloud kunt u automatisch en dagelijks een back-up van uw bedrijfsgegevens laten maken. Ook wordt uw e-mailverkeer beschermd tegen bedreigingen. Daarnaast is een tekort aan opslagruimte ook verleden tijd. De Cloud is zo groot, dat deze bijna niet vol kan raken. En mocht uw computer crashen of gestolen worden, dan staan al uw gegevens nog veilig opgeslagen in de Cloud. De mogelijkheden van een Cloud zijn eindeloos en u heeft er zelf geen omkijken naar. U kunt u gewoon richten op uw eigen business.

Voordelen van de Cloud

  • Altijd en overal de mogelijkheid om te werken;
  • Flinke besparing van uw IT kosten;
  • De mogelijkheid om documenten met elkaar te delen;
  • Nooit een tekort aan opslagruimte;
  • Een veilige manier van werken;
  • Altijd up-to-date.
Meer informatie over werken in de Cloud

Wilt u meer informatie over werken in de Cloud of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Qubical? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons ook bellen op +31 (0)88 566 54 88. Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u altijd van een passend advies. U bent natuurlijk ook welkom voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor.

Zoek een vestiging in uw buurt