Dag en nacht ondersteuning

Dag en nacht ondersteuning

Dag en nacht ondersteuning, u krijgt het bij Qubical!

Dag en nacht ondersteuning | Het kan voorkomen: Er doet zich onverwachts een IT probleem voor. Het enige wat u wilt, is dat uw organisatie soepel door blijft lopen. Het is daarom van groot belang dat er een snelle oplossing wordt gevonden voor het probleem. Stel u voor dat uw geautomatiseerde productielijn of software plat komt te liggen. Uw productie komt stil te liggen, uw chauffeurs kunnen de weg niet op en klanten krijgen hun bestelling niet op tijd binnen. Dit zijn doemscenario’s waar u uiteraard niet op zit te wachten. Gelukkig biedt Qubical u de perfecte uitkomst!

Altijd persoonlijke en directe ondersteuning

De tijd dat er alleen tijdens kantooruren gewerkt werd, ligt allang achter ons. Veel bedrijven zijn 24/7 actief en ook de IT-omgevingen moeten 24 uur per dag beschikbaar zijn. Bij Qubical begrijpen wij dit maar al te goed en daarom bieden wij dag en nacht ondersteuning. Onze servicedesk is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Dus ook in het weekend én op feestdagen. In veel gevallen kunnen onze specialisten de storing op afstand verhelpen. Is dat niet het geval, dan komt er iemand naar uw bedrijf toe om het probleem op te lossen. Qubical ondersteunt u altijd persoonlijk en direct bij uw IT problemen en andere vragen. Wanneer u kiest voor Qubical, dan kiest u voor ondersteuning op maat! U hoeft zich geen enkele zorgen te maken over uw volledige IT omgeving. Wanneer u voor Qubical kiest, dan kiest u voor een kwalitatieve partner. Wij zorgen ervoor dat u te allen tijde gebruik kunt maken van de faciliteiten die u bij ons onderbrengt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u wellicht nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Onze medewerkers voorzien u graag van advies en staan u graag te woord!

 

Zoek een vestiging in uw buurt