Een Computer helpdesk - Qubical ICT

Computer helpdesk

Op zoek naar een Computer helpdesk?

De Computer helpdesk van Qubical staat 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. Dit is een service die bij ons hoog in het vaandel staat, waardoor wij vaak een grote klanttevredenheid creëren. Wij vinden het belangrijk dat er altijd iemand voor u klaarstaat om u te helpen bij eventuele problemen of storingen. Onze Computer helpdesk hecht zeer veel waarde aan support en vooral aan persoonlijk contact. Onze professionele servicedesk inventariseert uw probleem en lost dit wanneer dit kan direct op. Mocht het eventueel nodig zijn komen wij bij u langs op locatie om een eventuele storing te verhelpen. Onze Computer helpdesk staat op elk moment van de dag voor u paraat.

De Computer helpdesk heeft antwoord op al uw vragen

Wanneer u contact opneemt met onze Computer helpdesk staat er niet alleen een gecertificeerd servicedeskteam voor u klaar, maar wordt er ook een systeembeheerder door het bedrijf speciaal voor u geselecteerd. Zo weet u altijd met wie u te maken heeft en zal het vertrouwen in elkaar groeien. Dit bekende gezicht zal alle zaken voor u regelen die te maken hebben met computer gerelateerde zaken. Door middel van deze gerichte en persoonlijke ondersteuning van de Computer helpdesk zullen uw bedrijfsprocessen nooit lang stilliggen. Ook ontvangt u elke maand van ons een rapportage met daarin alle werkzaamheden die zijn verricht door de Computer helpdesk.

Contact

Lijkt het u ook een geruststellende gedachte dat er altijd een Computer helpdesk voor u klaarstaat, waarbij u ook een persoonlijke systeembeheerder krijgt toegewezen? Aarzel dan niet om de knoop door te hakken en neem contact op met één van onze medewerkers van Qubical. Zij zullen u alles vertellen over alle mogelijkheden van de Computer helpdesk of zullen een eventuele afspraak maken. Zij zijn te bereiken per mail info@qubical.nl of per telefoon: 088 566 54 88.

Zoek een vestiging in uw buurt