Cloud werkplek - Qubical IT

Cloud werkplek

Op zoek naar een Cloud werkplek?

Cloud werkplek is een onderdeel van het ‘’nieuwe werken’’ waarbij Qubical ervoor zorgt dat u gebruik kunt maken van onze betrouwbare en veilige datacenters. Alle zorgen wat betreft IT zijn verleden tijd. Op deze manier kunt u zich richten op uw core business en nemen wij de verantwoordelijkheid voor al uw IT zaken. U kunt zorgeloos gebruikmaken van de Cloud werkplek zonder te denken aan Microsoft licenties, back-ups en beheer. Voor een vast bedrag per maand kunt u gebruikmaken van alle functionaliteiten. Overal ter wereld heeft u voortaan toegang tot uw documenten, software en elkaars agenda dankzij Cloud werkplek.

Cloud werkplek is vernieuwend

Wilt u ook thuis, bij een klant of zelfs op uw vakantieadres toegang tot uw werkplek, Cloud werkplek zorgt ervoor dat dit gerealiseerd wordt. Wanneer u een werkende internetverbinding heeft kunt u met uw eigen inloggegevens een werkplek creëren die niets afwijkt van uw standaard werkplek. Het enige verschil is dat u bepaalt op welke locatie, op welk apparaat en op welk tijdstip u werkt. Cloud werkplek biedt u een werkplek die veilig, schaalbaar en vooral flexibel is. Steeds meer klanten stappen over op het nieuwe werken. Dit is niet voor niets. Alle IT zaken worden u uit handen genomen met het overstappen op Cloud werkplek.

Contact

Bent u aan de hand van al deze voordelen van de Cloud werkplek ook geïnteresseerd geraakt? Bent u ook klaar met u meer zorgen te maken om alle IT zaken in plaats van de echte dagelijkse werkzaamheden waar u zich het liefst mee bezighoudt en waar u zich ook mee hoort bezig te houden. Twijfel dan niet te lang en neem zo snel mogelijk contact op met de medewerkers van Qubical om u verder te informeren over de Cloud werkplek. Zij zijn te bereiken per mail info@qubical.nl of per telefoon: 088 566 54 88.

Zoek een vestiging in uw buurt