Cloud partner

Cloud partner

Wanneer u op zoek bent naar een Cloud partner bent u bij Qubical aan het juiste adres. Qubical is een grote organisatie die allerlei IT oplossingen aanbiedt. Zo ook alle denkbare Cloudoplossingen. Het grote voordeel van Cloud partner worden bij Qubical is dat u zelf kunt bepalen wat u wilt leveren aan uw klanten. Op deze manier bent u in staat om zich snel en flexibel op te stellen naar uw klanten. Sommige diensten zijn niet voordelig om te leveren wanneer u een klein IT bedrijf bent. Qubical zorgt er met het Cloud partner programma voor dat u toch in staat bent om deze diensten te leveren omdat u geen grote investeringen hoeft te doen.

Cloud partner zonder zorgen

Wanneer u Cloud partner wordt van Qubical, kunt u niet alleen gemakkelijk Clouddiensten leveren, maar ook te allen tijde beroep doen op de ondersteuning van de professionals van Qubical. Wanneer u Cloud partner van Qubical wilt worden, kunt u kiezen tussen drie partnervormen: franchise, white label en reseller. Dankzij deze verschillende vormen, vindt u altijd een mogelijkheid die bij u past. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een Cloud partner, maar wel alles onder uw eigen naam wilt verkopen, kunt u overwegen om white label partner te worden. Wanneer u ervoor kiest om Servicedesk bij ons af te nemen, wordt de telefoon zelfs vanuit de naam van uw bedrijf opgenomen.

Een Cloud partner met de beste ondersteuning

Wanneer u Cloud partner van Qubical wordt, zorgt Qubical ervoor dat u gebruik kunt maken van allerlei promotiemateriaal zoals factsheets en brochures. Indien gewenst volledig white label. Wanneer u kiest voor de franchiseconstructie, hoeft u zich geen seconde meer druk te maken over marketing. Qubical regelt dit volledig. Op deze manier kunt u gebruikmaken van de goede naam van een grote organisatie terwijl u zich alleen maar op uw kracht hoeft te focussen: IT. Cloud partner worden van Qubical is daarom zo gek nog niet.

Contact

Bent u op zoek naar een betrouwbare Cloud partner die u op verschillende vlakken kan ontlasten? Neem dan zeker de moeite om het gesprek aan te gaan met Qubical. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden en zoeken graag de constructie die bij u past. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 088-5665488 of per e-mail: info@qubical.nl.

Zoek een vestiging in uw buurt