Cloud diensten van Qubical ICT

Cloud diensten

Cloud diensten van Qubical

Qubical biedt veel Cloud diensten aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Online Werkplek, Online Werkplek Citrix en Online Mail. Cloud diensten worden steeds populairder. Dat is niet gek aangezien Cloud diensten efficiënt en kostenbesparend kunnen zijn. Het enige benodigde is immers een internetverbinding. Zo heeft u overal ter wereld toegang tot uw gegevens en is het mogelijk om overal ter wereld te werken. Dit betekent dat u veel flexibeler bent. Zo kunt u op vakantie, tijdens een zakenreis en thuis precies hetzelfde doen, als u normaal altijd op kantoor doet. Dit scheelt veel kostbare reistijd en kantoorruimte aangezien thuiswerken veel gemakkelijker wordt.

Goed werkende Cloud diensten

De Cloud diensten die Qubical aanbiedt, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Veiligheid staat altijd voorop bij Cloud diensten van Qubical. Het is namelijk belangrijk dat gevoelige bedrijfsgegevens niet zomaar op straat komen te liggen. Met de Cloud diensten van Qubical hoeft u hier niet bang voor te zijn. Er wordt gebruik gemaakt van hoogstaande en goed beveiligde apparatuur. Veiligheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Verder staan de servers van Qubical in het streng beveiligde en volledig ISO gecertificeerde datacenter EvoSwitch. Zo weet u dat de diensten van Qubical altijd optimaal beveiligd zijn. Het zou namelijk vervelend zijn als kostbare gegevens verloren gaan omdat het datacenter slecht beveiligd is. Qubical snapt dit en kies alleen voor de best beveiligde datacenters in Nederland. Zo zijn de Cloud diensten altijd super beveiligd.

Contact

Wilt u meer weten? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden met betrekking tot onze Cloud diensten en zoeken graag een oplossing die bij u past. Twijfel niet langer en bespaar kosten door over te stappen naar onze Cloud diensten. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@qubical.nl of te bellen naar 088 566 54 88.

Zoek een vestiging in uw buurt