Online werken met een Cloud dienst - Qubical ICT Haarlem

Cloud dienst

Op zoek naar een Cloud dienst?

Cloud dienst is een dienst die ervoor zorgt dat u overal kunt werken waar u maar wilt. U kunt zo onder andere werken in de Online Werkplek. Op deze manier kunt u op elk apparaat, op elke locatie en op elk tijdstip werken zolang u maar een werkende internetverbinding heeft. Met de Cloud dienst bent u niet meer langer gebonden aan een vaste werkplek. Op deze manier bent u heel erg flexibel. Het maakt niet meer uit waar u wilt werken. U kunt wanneer u gebruik maakt van de kostenbesparende Cloud dienst nog efficiënter werken dan u al doet op deze manier bespaart u tijd en geld.

De Cloud dienst heeft vele voordelen

Als u eenmaal gewend bent aan de Cloud dienst wilt u nooit meer wat anders. Qubical zorgt voor verschillende Online Dedicated Servers. Uw e-mail wordt voortaan altijd veilig opgeslagen door middel van een back-up. Uw e-mails worden ook meteen beschermd tegen allerlei bedreigingen. Dit gebeurt aan de hand van Online E-mail Protection. Een ander voordeel van de Cloud dienst is dat u ook gebruik kunt maken Online Exchange. Zo hoeft u niet te investeren in een dure Exchange Server. Alle zorgen worden u uit handen genomen. De Cloud dienst is de toekomst. Het zal niet lang meer duren en iedereen maakt er gebruik van.

Contact

Kunt u ook niet wachten en wilt u ook zo snel mogelijk gebruikmaken van de Cloud dienst. Verzuim dan niet om contact op te nemen met een van de Qubical medewerkers. Zij zullen u zo snel mogelijk helpen en u alle informatie geven die u wilt en een eventuele afspraak met u inplannen. Neem afscheid van uw stoffige werkplek en werk vanaf nu waar u maar zelf wilt met onze Cloud dienst. De professionals van Qubical zijn bereikbaar via: info@qubical.nl of per telefoon: 088 566 54 88.

Zoek een vestiging in uw buurt