Citrix

Citrix

Wat is Citrix?

Wilt u op een veilige en eenvoudige manier toegang kunnen krijgen tot apps en data? En dat vanaf elke denkbare locatie, op elk gewenst moment, op elk device en via elk netwerk? In dat geval biedt Citrix de ideale uitkomst. Door gebruik te maken van Citrix, bent u in staat om overal te werken. Door overal gebruik te kunnen maken van de cloud, mobility en Big Data, ontstaan er nieuwe manieren van werken en leven.

Citrix bij Qubical

Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van Citrix via Qubical, dan kiest u voor een uitgebreide vorm van online werken. Zo heeft u de beschikking over een normale Online Werkplek, maar krijgt u extra functionaliteiten. Citrix wordt daarom ook wel bestempeld als Online Werkplek 2.0. U kunt online werken, maar u heeft ook extra’s, zoals beeldbewerking en gratis software. Voor een vast bedrag per maand heeft u een complete dienst waarmee elke werknemer op elke plek, op ieder moment en op elk apparaat op een veilige manier kan werken. Tevens is Citrix geoptimaliseerd voor tablets, wat u en uw bedrijf nog meer mogelijkheden geeft.

Voordelen van Citrix:

  • U bent in staat om overal te werken;
  • U heeft op een veilige en eenvoudige manier toegang tot apps en data;
  • U beschikt over een grotere performance;
  • Uw werkplek wordt sneller en stabieler;
  • U heeft extra mogelijkheden, zoals beeldbewerking en gratis software;
  • U kunt werken op uw tablet, waardoor u meer mogelijkheden heeft.
Meer informatie

Bent u benieuwd wat Citrix voor uw organisatie kan betekenen en wilt u graag meer informatie over deze oplossing? Neem dan gerust contact met ons op. Onze consultants adviseren u graag bij uw vraagstukken. U bent uiteraard ook van harte welkom op ons hoofkantoor in Haarlem. Daar bespreken wij, onder het genot van een kop koffie, graag uw situatie en de mogelijkheden die er zijn. Keyword: Citrix Meta description: Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van Citrix via Qubical, dan kiest u voor een uitgebreide vorm van online werken.

Zoek een vestiging in uw buurt