Online Werkplek Amsterdam

Amsterdam

Online Werkplek: veilig en betrouwbaar in de cloud - Qubical Amsterdam

Online Werkplek

Met een Online Werkplek bent u niet meer gebonden aan een vaste fysieke werkplek. Natuurlijk kunt u op uw kantoor online werken, maar ook vanuit huis of op locatie. Met een online werkplek heeft u uw favoriete programma’s en al uw bestanden altijd tot uw beschikking.

Voordelen Online Werkplek

Het grootste voordeel van een Online Werkplek is natuurlijk dat u uw programma’s en bestanden altijd en overal tot uw beschikking hebt. Denk daarbij aan programma’s zoals Microsoft Word, Excel, Outlook, Google Chrome en Adobe Reader. Maar ook bedrijfsspecifieke software kan in uw Online Werkplek beschikbaar worden gemaakt.

Een ander groot voordeel is dat u geen omkijken meer hebt naar het beheer en onderhoud. Dat doen wij namelijk voor u. Wij maken back-ups van uw bestanden en zorgen dat de Online Werkplek veilig blijft. Wij houden de software up-to-date en bekommeren ons om de softwarelicenties.

De voordelen van een Online Werkplek zijn:

- Altijd overal beschikbaar
- Grip op kosten
- Service en support
- Flexibel schaalbaar
- Inclusief back-ups en softwarelicenties
- Beheer en onderhoud uit handen genomen

Meer informatie over Online werkplekken

Kies ook voor de IT-oplossingen van Qubical Amsterdam. Kies voor onze flexibele en schaalbare Online Werkplekken. Neem contact met ons op via telefoonnummer 088-5665480. Wij zijn u graag van dienst.