Office 365 voor bedrijven

Amsterdam

Office 365 voor bedrijven: veilig in de cloud - Qubical Amsterdam

Office 365 voor bedrijven

Microsoft Office 365 voor bedrijven: 24 uur per dag en 7 dagen per week de beschikking hebben over al uw e-mail en Office-bestanden.

Voordelen van Office 365 voor bedrijven

Met Office 365 voor bedrijven kunt u realtime samenwerken in documenten, eenvoudig bestanden delen en online vergaderen. Bovendien heeft u op al uw apparaten toegang tot uw e-mail en agenda. Office 365 is er voor desktop en laptop, maar ook voor tablet en smartphone. Zo heeft u uw favorieten Office-programma’s altijd bij de hand.

Synchroniseren en samenwerken

Office 365 synchroniseert uw e-mail, agenda en contactpersonen op al uw apparaten. Net als uw documenten. Realtime, dus u beschikt altijd over de laatste versie van uw bestanden. Op die manier kunt u een document dat u ’s morgens op kantoor hebt gemaakt, ’s avonds thuis op de tablet weer bijwerken.

Tegelijkertijd online samenwerken in hetzelfde bestand? Ook dat kan met Office 365 voor bedrijven. Stuur geen bestanden meer via e-mail naar een collega, maar nodig uw collega uit voor online samenwerken. Eenvoudig in de cloud.

Altijd up-to-date en hosting in de cloud

Betaal niet meer voor upgrades, met Office 365 voor bedrijven bent u namelijk altijd up-to-date. U werkt met de laatste versies van onder andere Word, Outlook, PowerPoint en Excel.

Afhankelijk van uw wensen kunt u Office 365 voor bedrijven niet alleen online maar ook offline gebruiken. Elke gebruiker kan de Office-programma’s op maximaal 5 pc’s of Macs installeren, 5 tablets en 5 smartphones. Voor Windows, iOS en Android.

Meer informatie over Office 365 voor bedrijven

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Office 365 voor uw bedrijf? Of onze andere diensten op het gebied van IT beheer of Online werkplekken. Neem contact met ons op via telefoonnummer 088-5665480. Wij zijn u graag van dienst.