Online Exchange

Online Exchange

Online Exchange optimaliseert uw zakelijke communicatie

Online Exchange helpt u met het optimaliseren van al uw zakelijke communicatie. Op deze manier kunt u onder andere effectief en veiliggebruikmaken van uw e-mail. U hoeft niet meer te investeren in een dure Exchange server of het beheer hiervan, maar met Online Exchange kunt u profiteren van alle pluspunten en functionaliteiten van Microsoft Exchange. De manier van werken waarbij u alleen op uw eigen computer toegang had tot uw mailbox is verleden tijd. Met Online Mail zijn al uw zaken wat betreft e-mailverkeer een stuk professioneler geregeld. Uw zakelijke communicatie wordt met het gebruik van Online Exchange geperfectioneerd. 

Online Exchange zorgt voor een optimale samenwerking

Met Online Exchange beschikt u waar u zich ook bevindt over al uw actuele mailboxgegevens. Of dit nu thuis is, onderweg of op kantoor. U heeft op elk moment toegang tot de agenda’s van uw collega’s, u kunt vanaf elke plek ter wereld afspraken inplannen en u kunt te allen tijde contacten met uw collega’s delen. Met Online Exchange heeft u op elk apparaat toegang tot uw mailbox. Wanneer u een internetverbinding heeft kunt u zowel op uw computer, laptop als op uw telefoon werken met uw mailbox. Als u niet meer gebonden wilt zijn aan één vaste werkplek om toegang te hebben tot uw mailbox is Online Exchange de oplossing.

Contact

Wilt u uw zakelijke communicatie ook optimaliseren? Kies dan voor Online Exchange; de ideale zakelijke totaaloplossing. Op deze manier maakt het voor u niet meer uit waar u werkt of op welk apparaat. U heeft altijd en overal toegang tot uw mailbox en u kunt te allen tijde de agenda’s van uw collega’s inzien om vervolgens ook afspraken in te plannen voor anderen of uzelf. Aarzel dan ook zeker niet om onze specialisten van Qubical om meer informatie te vragen en zo meer te weten te komen over Online Exchange. Zij zijn te bereiken per mail info@qubical.nl of per telefoon: 088 566 54 88.

 

 

 

 

 

 

Zoek een vestiging in uw buurt