Belangrijke mededeling

Belangrijke mededeling

Wij willen u graag op de hoogte brengen van een melding die wij via HP hebben ontvangen. Er zijn namelijk laptops in omloop met accu’s die brandgevaarlijk zijn. Gebruikt u een HP ProBook of een ander HP model? Dan raden wij u aan te testen of uw accu gevaarlijk is. Het testen kunt u doen via de volgende website: https://h30686.www3.hp.com/

Op deze website kunt u klikken op ‘Validate Manually’, aldaar kunt u het serienummer van uw laptop invullen. Het serienummer van uw laptop kunt u vinden op de onderkant van uw laptop. Daarna dient u het serienummer van uw accu in te vullen, dit nummer kunt u terugvinden wanneer u de accu uit de laptop haalt en onder de streepjescode op de batterij kijkt.

Mocht uit de test blijken dat u beschikt over een gevaarlijke accu, dan krijgt u een adres te zien waar u de accu gratis naartoe kunt sturen. HP is proactief klanten op de hoogte aan het stellen dat zij alle gevaarlijke accu’s kosteloos zullen vervangen.
Belangrijk: wilt u dit bericht doorsturen aan uw gebruikers, zodat iedereen op de hoogte wordt gebracht van deze gevaarlijke accu's.

Heeft u nog vragen over het voorgaande, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@qubical.nl of telefonisch via 088-5665488.

Zoek een vestiging in uw buurt