Efficiënter werken

Westland

Efficiënter werken

U wilt meer efficiëntie en dat is zeer verstandig. Immers, hoe meer efficiëntie in uw organisatie, des te lager de kostprijs van uw uren of die van uw medewerker. Dit leidt automatisch tot een hogere bruto-winst of dit kan ervoor zorgen dat u het werk wel binnen krijgt wanneer u scherper moet aanbieden.

Wat bepaalt nu echter uw efficiëntie en welke rol speelt informatie-technologie hierin? We kunnen rustig stellen dat informatie-technologie hierin bepalend is en deze pagina is te klein om alle elementen te benoemen. Een paar belangrijke elementen zijn:

• Uw applicaties;
• Uw manier van werken;
• Uw flexibiliteit en bereikbaarheid van gegevens.

Uw applicatielandschap is bepalend of u veel extra handelingen moet doen. Moet u gegevens dubbel intypen? Komt de nota er automatisch uit? Zijn uw bedrijfsprocessen van A tot Z ondersteund? Ieder extra stukje werk dat verzet moet worden kost geld, overhead en productiviteit.

Daarbij is uw manier van werken belangrijk. Dan praten we over bedrijfsprocessen, de organisatie en de ondersteuning door het applicatielandschap. Wordt dit ondersteund, bijvoorbeeld door workflow, of zijn uw medewerkers iedere dag tientallen e-mails aan het verwerken, opslaan en zoeken? Onderzoek toont aan dat 15 tot 25% van de netto werktijd verloren gaat aan onnodig kantoorwerk.

Qubical Westland kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden om uw bedrijfsvoering efficiënter te maken. De inzet van informatie-technologie is hierbij essentieel. Middels een eerste (vrijblijvende) kennismaking en een Quick-scan kunnen onze mensen u snel op de verschillende mogelijkheden wijzen. Maak eens een afspraak.