Compleet IT Beheer

Westland

Compleet IT Beheer

Compleet IT beheer is onmogelijk in één persoon samen te vatten. Het IT vak is inmiddels zo breed geworden en kent zoveel specialiteiten dat het voor één (of enkele) personen onmogelijk is alle facetten van het vak en alle technieken en technologieën te beheersen.

Voor u is het ook niet mogelijk een hele IT afdeling in dienst te nemen. Als kleine, middelgrote of zelfs grote onderneming is dat voor uw onderneming niet kosteneffectief. Voor een hele IT afdeling is er wellicht ook niet voldoende te doen.

Dat is wel een interessant dilemma. U wilt een vertrouwde rechterhand die het complete IT beheer voor zijn rekening neemt, maar die niet een enorm budget verbruikt. Speciaal hiervoor heeft Qubical Westland als dienst de externe IT afdeling voor u beschikbaar.

Middels deze dienst hebt u, naar behoefte, een dagdeel per week of per maand een van onze toppers tot uw beschikking. Hij is uw aanspreekpunt, kent uw bedrijf en uw mensen. Het is alsof hij al jaren in dienst is. Daarbij heeft hij een compleet arsenaal aan collega’s die beschikbaar zijn voor u. Naar behoefte en met de specialiteit die op dat moment nodig is. Dit zal aanvoelen als compleet IT beheer, als een hele afdeling. Zonder de enorme kosten om een eigen afdeling in dienst te moeten nemen.

Natuurlijk leveren wij de beheerder die bij u past. Zowel de mens als de technieker. Gericht op uw infrastructuur on-premise, uw Cloud installaties en uw applicatie-infrastructuur. Met Qubical Westland komt compleet IT beheer prima voor elkaar.