Jaap Boone

Westland

Jaap Boone  Jaap Boone

Mijn naam is Jaap Boone, directeur van Qubical Westland. Ik woon in Schiedam en ben afkomstig uit het Westland (Naaldwijk). Qubical Westland bedient als regio het Westland, Rotterdam, Den Haag en de Europoort regio.

Ik heb mijn opleiding gedaan aan de TU Delft. Hier heb ik elektrotechniek (informatica) gestudeerd en een brede opleiding genoten, zowel richting hardware als software. Sinds mijn afstuderen (en eigenlijk ervoor al) ben ik werkzaam in de IT. Hierbij ben ik altijd als ondernemer werkzaam geweest in de IT, zowel aan leveranciers zijde als aan inkoopzijde. Ik heb met name vaak gewerkt bij bedrijven waar IT zoals dat heet ' mission critical' is. Met andere woorden, het is van vitaal belang dat de IT het doet.

Mijn grootste passie is om bij mijn klanten binnen te komen en te constateren dat alles het doet en dat de IT het verschil maakt voor de klanten. Het mooiste van dit vak is om je daadwerkelijk onderdeel te voelen van de onderneming van de klant en ervoor te zorgen dat hij succesvol is met het werk dat wij hebben geleverd.

Wij zijn een partij die het verschil maakt voor onze klanten en onze klanten ook kennen. Wij leveren geen standaard oplossingen, maar oplossingen op maat gemaakt en voor onze klant gedefinieerd. Qubical Westland is voor onze klant de externe IT afdeling. Niet alleen de infrastructuur, maar met name ook de toepassingen invoeren, maken en verzorgen die het verschil maken voor de klant.

Qubical Westland zal de komende jaren verder groeien als toonaangevende IT partner voor haar klanten binnen de regio.