Ik wil IT (vakantie) back-up

Westland

Ik wil IT (vakantie) back-up

Waarschijnlijk hebt u een eigen IT‐er die voor u alle zaken omtrent de IT regelt. Of wellicht zelfs een kleine IT-afdeling. Wat gebeurt er echter als uw IT‐er op vakantie of ziek is? Het is niet handig als uw informatievoorziening platligt en u niemand kunt bereiken om te vragen wat u moet doen.

Qubical Westland kan hierin de helpende hand bieden. Wij zorgen ervoor dat er ondersteuning is bij storingen, terwijl uw IT‐er van zijn of haar vakantie geniet. Dit kan van afstand of bij u op locatie.  Dit geeft een rustig gevoel. Ook als er even extra capaciteit nodig is, of extra expertise, kunt u bij Qubical Westland terecht. Binnen onze organisatie zijn de meest gangbare expertises aanwezig. Daarvoor hoeft u dus niet zelf op zoek. Een belletje volstaat. Regeren is daarbij vooruitzien.

Natuurlijk mag u altijd bellen als er ondersteuning nodig is en wij zullen ons uiterste best doen de eventuele problemen op te lossen. Het heeft echter onze voorkeur om samen met u te zorgen dat onze mensen alle kennis en benodigde gegevens paraat hebben. Mocht er dan ingegrepen moeten worden, dan scheelt dit tijd, kosten en het meest belangrijke, productieverlies en irritatie.

Wilt u eens weten hoe dit er in de praktijk voor u uit (kan) zien? Wij komen graag langs om dit een keer uit te leggen.