ICT advies

Westland

ICT advies

U bent als ondernemer iedere dag bezig met uw klanten, uw product en natuurlijk met uw personeel. Wij zijn het er snel over eens dat personeel de meest belangrijke factor is voor het succes van uw organisatie. Zij brengen uw product bij de klant, zorgen ervoor dat de klant u aanbeveelt en verzorgen tevens het gevoel van tevredenheid bij uw klant.

Maar wat is na uw personeel dan de meest belangrijke factor? Na uw personeel is de manier waarop uw ICT is ingericht de meest belangrijke factor voor succes voor uw bedrijf. Uw ICT bepaalt in belangrijke mate de efficiency van uw organisatie, de overhead en daarmee een stuk van de marge en is bepalend voor een stuk communicatie en beschikbaarheid van informatie en daarmee een belangrijke factor in termen van fouten en reparatiekosten. Kortom, de manier waarop uw ICT is ingericht is zeer bepalend voor het succes van uw onderneming.

Qubical is wanneer u wilt uw externe CIO/hoofdautomatisering. Qubical is uw rechterhand met maar één doel: zorgen dat wij u helpen om succesvol te zijn met uw onderneming. Ons vak is om de techniek te volgen en de juiste ICT hulpmiddelen te selecteren en te implementeren. Daarbij kijken wij kritisch naar uw personeel en uw bedrijfsprocessen en naar de mogelijkheden waar deze aspecten aan de hand van ICT verbeterd kan worden.

Er kunnen grote veranderingen gaande zijn binnen uw organisatie? Is uw organisatie aan het groeien, gaat u een nieuw product voeren, een bedrijf overnemen, juist krimpen of een productlijn of dienst afstoten, dan heeft dit allemaal gevolgen voor de manier waarop uw ICT is ingericht en het heeft tijd nodig om dit aan te passen. Daarom zijn wij er graag snel bij wanneer er een verandering op til is.

Heeft u ICT advies nodig? Niet wanneer u zelf expertise heeft op ICT gebied, de dagelijkse veranderingen in de ICT sector en trends op de voet volgt, zelf de processen analyseert en verbeteringen definieert en aanbrengt. In alle andere gevallen, wanneer u bezig bent met uw personeel, uw klanten of uw product heeft u wel ICT advies nodig. Onze externe CIO als uw rechterhand levert u dit op projectbasis of op periodieke basis. Omdat ook uw ICT, naast uw personeel, aandacht nodig heeft.