Ramon stelt zich graag aan u voor!

Ramon stelt zich graag aan u voor!

Mijn naam is Ramon Witte en ik ben geboren in 1972 in Zevenaar. Op 1 november jl. ben ik begonnen als Account Manager bij Qubical. Na veel te hebben gehoord over Qubical (vooral positieve verhalen), besloot ik te solliciteren op de functie van Accountmanager. Een klik met de mensen en de organisatie gaf de doorslag om mijn kennis en ervaring op het gebied van sales binnen de IT in te gaan zetten voor Qubical.

Na mijn studie en dienstplicht (als één van de laatste dienstplichtigen) ben ik in 1995 terechtgekomen in de Semiconductor industrie waar ik mijn sales carrière ben begonnen. In 1999 ben ik begonnen in de IT sector en ik heb tot en met 2014 met veel succes bij drie verschillende IT resellers in Deventer en Oldenzaal als Account Manager gefungeerd. Eind 2014 heb ik de overstap gemaakt naar de Telecom als Partner Manager binnen Voiceworks, maar ik kwam er al snel achter graag weer terug te willen naar de IT.

In 1999 ben ik verhuisd naar Deventer, waar mijn twee dochters Maud (2000) en Lynn (2001) zijn geboren. Helaas ben ik in 2010 gescheiden. In de periode erna heb ik mijn huidige vriendin ontmoet en ik ben in 2012 vertrokken naar Alkmaar om met haar samen te gaan wonen.

Ik heb een voorliefde voor Basketball en ben jaarlijks in Oostenrijk te vinden voor mijn andere hobby: skiën. De nog overgebleven tijd besteed ik graag aan de bioscoop, het theater, stijldansen en het lezen van vakbladen.

Zoek een vestiging in uw buurt