Over ons

Over ons

Het aanspreekpunt voor alle IT zaken

Qubical wil mens en technologie zo efficiënt mogelijk laten samenwerken dankzij gebruiksvriendelijke, op maat gemaakte oplossingen. Wij onderscheiden ons door het begrip ‘custom’, maar ook door onze korte lijnen en het directe contact. De focus ligt op continu vernieuwend, scherp en innoverend zijn, want alleen dan kunnen wij organisaties objectief adviseren en voorzien van de beste oplossing.

Wij geloven dat elke organisatie uniek is. Door deze unieke kenmerken te combineren met standaard oplossingen zijn wij in staat een passende oplossing te leveren tegen een concurrerend tarief voor iedere situatie. Het onderscheidende vermogen van Qubical is dat wij ‘custom’ IT oplossingen aanbieden. Wij zorgen dat een oplossing altijd naadloos aansluit op de wensen en eisen van een organisatie.

Organisaties kunnen al hun IT zorgen uitbesteden aan Qubical. Wij adviseren en implementeren de beste oplossing en zorgen dat die oplossing altijd optimaal functioneert. Onze Servicedesk is 24/7 bereikbaar, schakelt snel en biedt persoonlijke ondersteuning, zowel vanaf afstand als op locatie. Organisaties zijn daardoor verzekerd van zo min mogelijk verstoringen, maximale beschikbaarheid en technische ondersteuning op elk moment.

Strategisch advies, full-service en beheerprojecten op het gebied van IT, Cloud, websites, bedrijfsapplicaties en ‘Het Nieuwe Werken’ zijn bij ons aan de orde van de dag. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en performance van systemen en applicaties uit handen. Daarnaast dragen wij zorg voor de installatie, configuratie en het beheer. In het verlengde daarvan ligt het proactieve beheer van de serveromgeving.

Objectief IT advies

Organisaties zijn bij Qubical verzekerd van objectief advies, omdat Qubical voorziet in alle facetten van IT. Dit in tegenstelling tot IT bedrijven die zich focussen op één bepaalde IT oplossing. De keuze voor een IT oplossing is belangrijk en alleen goed te maken wanneer alle mogelijkheden en alternatieven naast elkaar worden gezet. Uiteraard moeten ook alle mogelijke besparingen inzichtelijk worden gemaakt. Pas dan kan een weloverwogen beslissing worden genomen. Met onze expertise en financiële kijk op IT ondersteunen wij organisaties bij het nemen van deze belangrijke beslissingen. Beslissingen die resulteren in een optimale bedrijfscontinuïteit en een zorgeloze IT omgeving, nu en in de toekomst.

Onze dienstverlening

  • Advies op maat
  • IT Beheer
  • Cloud services
  • Managed Hosting
  • Servicedesk

Waarom Qubical?

De ontwikkelingen op IT gebied gaan snel. Qubical loopt altijd voorop en voorziet organisaties in de beste ‘custom’ oplossingen, perfect afgestemd op de wensen en eisen. Van servers op locatie en proactief beheer tot aan het werken in de Cloud en Development applicaties. Toonaangevend is onze persoonlijke benadering. De Servicedesk biedt dag en nacht technische ondersteuning en is snel ter plaatse bij calamiteiten. Storingen kosten namelijk veel tijd en geld en daarom moet een IT omgeving altijd goed functioneren. Wij nemen deze verantwoordelijkheid volledig uit handen en zorgen voor een optimaal stabiel systeem.

Zoek een vestiging in uw buurt