Nieuwe medewerkers Curacao

Nieuwe medewerkers Curacao

Met trots kunnen wij vermelden dat er weer twee professionals ons team komen versterken. Allereerst stelt Maarten Wouters zich aan u voor, waarna ook Ryan Büsse zich zal introduceren.

Maarten Wouters

Ik ben Maarten Wouters, 36 jaar en vader van drie kinderen. Ik ben geboren in Sint Maarten waarna ik ben geadopteerd door Nederlandse ouders en opgroeide in Velthoven en Curaçao. In Haarlem ben ik Luchtvaarttechnologie gaan studeren. Na mijn propedeuse ben ik overgeschakeld naar Informatica, waar ik in verder ben gegaan.

Sinds 2012 wonen we op Curaçao waar ik ben begonnen als ICT/Operations Manager en daarna als Security Architect. Sinds januari dit jaar heb ik mijn eigen Cyber Security bedrijf (Lion IT Security & Consultancy), echter security op de Caribbean staat nog in de kinderschoenen, vandaar dat ik voor 30 uur in de week bij Qubical werk.

Mijn vrije tijd spendeer ik met mijn gezin op het strand, in het zwembad, de dierentuin of speeltuin. Verder kook ik graag, maar we gaan ook vaak uiteten. We genieten echt van het eilandleven.

Ryan Büsse

Mijn naam is Ryan Büsse. Ik ben 28 jaar oud en één van Jehovah’s getuigen. Samen met mijn vrouw woon ik nu zo’n 3 maanden op Curaçao.

In mijn vorige functies heb ik mij voornamelijk beziggehouden met systeem-, netwerk- en applicatiebeheer, maar daarnaast ook met eerste- en tweedelijns support. Ik ben niet gespecialiseerd op een bepaald vlak, maar ben juist een allrounder die openstaat voor de verschillende vormen van techniek. Ik ben iemand die eerlijk is en niet terugdeinst om kritisch naar omgevingen te kijken.

De functie als System Engineer sprak mij aan, omdat ik Qubical mag vertegenwoordigen als techneut, maar ook als consultant. Tevens zie ik Qubical als een organisatie waar professionaliteit en structuur erg van belang zijn. De komende tijd wil ik mij vooral bezighouden met de projecten die hier op Curaçao lopen. Mijn persoonlijke doel is mijzelf te certificeren voor MCSA/MCSE en uiteindelijk als Microsoft Certified Trainer. 

 

Zoek een vestiging in uw buurt