Onze nieuwe collega's stellen zich voor

Onze nieuwe collega's stellen zich voor

Rock Ashworth 

Mijn naam is Rock Ashworth en ik ben 29 jaar. Ik ben deze week gestart als Dispatcher bij Qubical. Ik heb een zoontje van bijna één jaar oud en in mijn vrije tijd ben ik dan ook graag veel samen met mijn gezin. Daarbij heb ik interesse in sporten, voornamelijk voetbal.

Na tien jaar gewerkt te hebben in de consumentenelektronica, ben ik klaar voor de volgende uitdaging. Met veel plezier ga ik een nieuwe functie bekleden als Dispatcher op de IT afdeling. Als ik aan Qubical denk dan denk ik aan groei en succes op het gebied van IT. Dit is voor mij een mooie uitdaging en ik kijk er dan ook naar uit om mee te groeien met Qubical. Ik kijk uit naar de komende jaren en hoop veel werkplezier met eenieder te hebben!

Niels Boumans

Mijn naam is Niels Boumans en ik ben 22 jaar oud. Sinds 4 juli mag ik deel uitmaken van het Qubical team als System Engineer. Samen met mijn vriendin heb ik de keuze gemaakt om een grote stap te zetten en te verhuizen van Heerlen (Limburg) naar Haarlem om te kunnen werken bij Qubical. Tijdens mijn niveau 4 MBO ICT opleiding ben ik bij mijn vorige werkgever begonnen als stagiaire en uiteindelijk doorgegroeid tot systeembeheerder.

Ik heb voor Qubical gekozen omdat het een groeiend bedrijf is met veel uitdaging. Daardoor kan ik ontzettend veel leren bij Qubical. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te motorcrossen, op te trekken met familie en op stap te gaan. Daarnaast ben ik een echte gadget freak, vooral op gebied van Apple probeer ik mij altijd op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes.

Zoek een vestiging in uw buurt