Managed hosting

U heeft u een online applicatie met vele gebruikers per dag. U wilt dus niet dat uw applicatie zomaar uit de lucht verdwijnt. Met een Managed Hosting pakket van Qubical bent u verzekerd van de continuïteit van uw applicatie.

Managed Hosting

Geen zorgen over technisch beheer

Wij zorgen ervoor dat de hosting van uw online website, webshop, CRM, ERP of andere (bedrijfs)software continu en proactief wordt gemonitord. Van back-ups, updates en beveiliging tot het controleren van de netwerkconnectiviteit. We beheren en onderhouden uw server en voorkomen problemen, voordat ze echt tot problemen leiden. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Met onze geavanceerde systemen bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige back-up, die zorgt voor een optimale bedrijfscontinuïteit onder welke omstandigheden dan ook. Uw applicatie is dus altijd beschikbaar. Onze streng beveiligde datacenters liggen verspreid over de wereld en dat is erg belangrijk op het moment dat er zich een calamiteit voordoet. Zo is het mogelijk een kopie van een server in een ander datacenter te plaatsen, zodat gegevensverlies minimaal is en uw bedrijf in iedere situatie door kan draaien. Bovendien stijgt hierdoor de capaciteit en dus de prestaties van uw applicatie.

Met onze Managed Hosting hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over het technische reilen en zeilen aan de achterkant. En wilt u opschalen? Dan zorgen wij daarvoor. Allemaal ‘onzichtbaar’ op de achtergrond zonder uitval of hinder. Zo kunt u zich rustig blijven focussen op uw core business.

De voordelen van Managed Hosting

• Geen uitval
• Grotere prestaties
• Gegarandeerde veiligheid
• Geruisloos onderhoud
• Schaalbaarheid zonder uitval

Zoek een vestiging in uw buurt