Online Dedicated Server

U wilt een eigen server. Flexibel in te richten naar de wensen en behoeften van uw bedrijf of organisatie. U wilt een betrouwbaardere oplossing dan een fysieke server op uw kantoor, schaalbaar voor de toekomst en u wilt natuurlijk het liefst ook buiten de muren van uw kantoor kunnen werken. Onze Online Dedicated Server biedt voor u de beste oplossing.

Online Dedicated Server

Flexibele virtuele server

Met een Online Dedicated Server (ODS) van Qubical kunt u overal ter wereld inloggen op uw eigen server. In het buitenland, op kantoor of thuis, u heeft altijd toegang tot uw werkplek, compleet met persoonlijke mailbox, contacten en documenten.

Deze flexibele server wordt helemaal ingericht naar de wensen en eisen van uw organisatie. Denk daarbij aan reguliere Microsoft software, maar ook bedrijfsspecifieke software. Onze consultants adviseren u graag over de inrichting die voor u het beste past. In tegenstelling tot een fysieke server op uw kantoor, geeft een Online Dedicated Server u performance garantie; in onze datacenters blijft alles continu door draaien. Hierdoor is uw organisatie verzekerd van een optimale bedrijfscontinuïteit. Bovendien is de server heel flexibel en schaalbaar, waardoor we hem altijd kunnen aanpassen naar de behoefte van uw organisatie. U betaalt dus nooit te veel.

Optimale veiligheid en ondersteuning

Uw server wordt door Qubical geïnstalleerd, beheerd en geplaatst in ons streng beveiligde datacenter. Onze Online Dedicated Servers zijn veel veiliger en sneller dan een fysieke server op uw kantoor. Om dataverlies tegen te gaan worden al uw gegevens dubbel uitgevoerd en verspreid opgeslagen. Daardoor en door onze brand- en inbraakveilige omgeving en de dagelijkse back-ups die wij voor u uitvoeren, durven wij u optimale veiligheid van uw gegevens te garanderen. Bovendien staan onze professionals altijd voor u klaar om technische ondersteuning te bieden als dat nodig is. We nemen u het serverbeheer –en onderhoud volledig uit handen.

Zoek een vestiging in uw buurt