Microsoft Office 365

Waar u zich ook bevindt, u en uw medewerkers willen toegang tot de belangrijkste Microsoft programma’s voor uw bedrijf. Van MS Office tot uw mailbox, agenda en documenten. U bereikt het overal met Microsoft Office 365. Een soort basispakket voor werken in de Cloud.

Microsoft diensten altijd online

Microsoft Office 365 zorgt ervoor dat u en uw medewerkers overal online documenten kunnen lezen, bewerken en maken. Op kantoor, thuis of onderweg, u heeft overal toegang tot uw mailbox, agenda, contacten en documenten. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van instant messaging, audio- en videogesprekken, telefonie en online vergaderen.

Microsoft Office 365 is een verzameling van online diensten voor de zakelijke markt en bevat de functionaliteit van Exchange, SharePoint, Lync en Office WebApps. Doordat alle diensten te benaderen zijn via de Cloud, hoeft u geen software op uw server te installeren. In plaats daarvan betaalt u een vast bedrag per maand per medewerker om van dit online platform gebruik te maken. U kunt dus heel eenvoudig opschalen als dat nodig is en betaalt nooit te veel.

Snel en flexibel met de zekerheid van Microsoft

Met Microsoft Office 365 werkt en communiceert u sneller en flexibeler. U heeft de zekerheid van een Microsoft dienst die altijd in de lucht is en u beschikt altijd over de nieuwste versie van alle Microsoft software. En dat alles zonder zorgen over beheer of onderhoud van een eigen server op uw kantoor.

Microsoft Office 365Basispakket voor de Cloud

Microsoft Office 365 is een betrouwbare en flexibele oplossing, maar in vergelijking met andere Cloudoplossingen een basispakket voor werken in de Cloud. Als u uitgebreidere wensen en eisen heeft dan zijn de Online Werkplek en Online Werkplek Citrix waarschijnlijk meer geschikt. Onze consultants bespreken daarom altijd vooraf uw situatie en wensen en adviseren u graag bij het kiezen van de Cloudoplossing die het beste bij uw organisatie past.

 

 

 

Zoek een vestiging in uw buurt