Onze Servicedesk

Natuurlijk wilt u snel geholpen worden met een vraag of een onverwacht probleem. Onze Servicedesk staat altijd voor u klaar. Support krijgt u niet alleen vanaf afstand, maar wij komen ook bij u op locatie wanneer dat nodig is. IT storingen kosten u namelijk veel tijd en geld en kunnen ervoor zorgen dat uw medewerkers lange tijd niet kunnen werken. Onze Servicedesk zorgt dat u daar voortaan geen zorgen meer over heeft.

 

ServicedeskDirect persoonlijke ondersteuning

Voor al uw IT vragen kunt u terecht bij onze Servicedesk, of het nu een individuele of organisatiebrede vraag is. We staan u altijd persoonlijk te woord en zorgen ervoor dat eventuele verstoringen direct worden opgelost. En als het nodig is komen we naar u toe om de storing te verhelpen.

Uitbreiding van uw IT afdeling

Onze Servicedesk bestaat uit gecertificeerde medewerkers die elke dag een grote diversiteit aan IT verzoeken behandelen. U kunt er dus ook voor kiezen om uw interne IT afdeling uit te breiden, door onze Servicedesk in te zetten als tweede en/of derde lijn ondersteuning. De benodigde technische ondersteuning bieden wij heel eenvoudig vanaf afstand, maar onze systeembeheerders zijn ook snel op uw kantoor als u dat wenst. Zo kunt u altijd snel weer door met uw werk.

Zoek een vestiging in uw buurt