Datacenter Amsterdam

Amsterdam

Datacenter Amsterdam

Hoogwaardig Datacenter Amsterdam

Zoals u misschien weet maakt Qubical geen gebruik van een Datacenter Amsterdam. Daarentegen maken wij wel gebruik van één van de meest beveiligde datacenters in Nederland. Namelijk het EvoSwitch datacenter in de Waarderpolder in Haarlem. Hier staan honderden servers die optimaal beveiligd worden door de organisatie. Dat wij dus geen gebruikmaken van een Datacenter Amsterdam is dus geen verassing. Wij weten dat in het datacenter waar onze servers staan onze data erg veilig is vanwege de vele veiligheidsmaatregelen die zei nemen. Dit gebeurt niet in alle datacenters en dus ook misschien niet in het Datacenter Amsterdam. Om toegang te krijgen in het Datacenter in de Waardepolder moet je je eerst melden bij de balie met je legitimatie. Heeft u deze niet in bezit dan houdt het al direct op.

Datacenter Amsterdam niet veilig genoeg voor Qubical

Waarom wij ook voor het datacenter kiezen en niet voor een Datacenter Amsterdam is dat het datacenter van EvoSwitch erg brandbestendig is. Het pand is hier volledig tegen bestand. Mocht er brand uitbreken in een van de verschillende ruimtes, wordt deze automatisch afgesloten en wordt alle zuurstof uit de ruimte onttrokken. Op deze manier kan het vuur nooit escaleren. Als bedrijf zijnde die ze servers in dit datacenter heeft staan en niet in een Datacenter Amsterdam is dit zeker een veilig gevoel. Het is dan ook niet voor niets dat onder andere Greenpeace ook zijn servers heeft gestald in het EvoSwitch datacenter. Mocht u klant worden bij Qubical kunt u een eigen server geïnstalleerd krijgen in dit goed beveiligde datacenter en niet in het Datacenter Amsterdam.

Contact

Bent u ook op zoek naar een ander datacenter dan een Datacenter Amsterdam dat in ieder geval wel erg goed beveiligd is en ervoor zorgt dat uw data altijd veilig is. Dan kunt u zich het beste aansluiten bij Qubical en uw servers plaatsen in het EvoSwitch datacenter. Dit is dus niet een Datacenter Amsterdam, maar de locatie is de Waarderpolder in Haarlem. Wilt u meer weten over het datacenter neem dan contact op met Qubical. Wij zijn telefonisch te bereiken op 088-5665480 of per mail op info@amsterdam.qubical.nl.