Cloud event

Cloud event

Efficiënt werken staat vandaag de dag centraal. Waar ook ter wereld en op welk tijdstip dan ook toegang tot uw bedrijfs- en klantgegevens zorgt voor optimale productiviteit. Dit kan gerealiseerd worden door te gaan werken in de cloud.

Voor veel ondernemers is het echter een grote stap om over te gaan op het werken in de cloud. Men is vaak nogal terughoudend betreffende het opslaan van bedrijfs- en/of klantgegevens in de cloud. Er wordt gevreesd voor hackers of men denkt dat het werken in de cloud erg ingewikkeld is. Deze angst en onzekerheid is in de meeste gevallen overbodig. Qubical Amsterdam organiseert het cloud event om u kennis te laten maken met het gebruik van een datacenter.

Inhoud event

Tijdens dit event laten we u precies zien wat het werken in de cloud precies inhoudt. De ervaring leert dat dit voor veel ondernemers namelijk nog niet geheel duidelijk is. Uiteraard komen de vele voordelen van de cloud ook naar voren en wordt er aandacht besteed aan het optimale gebruik ervan. Denk bijvoorbeeld aan alle mogelijkheden en kostenbesparingen die er gerealiseerd kunnen worden. Wij nemen ook de daadwerkelijke risico's onder de loep en bespreken wat er gedaan kan worden om deze risico's te onderdrukken. Tenslotte richten wij een ook een blik op de toekomst: wat zijn de vooruitzichten?

Aanmelden cloud event

U kunt deelnemen aan ons cloud event met andere ondernemers maar wij bieden ook de mogelijkheid om een event speciaal voor uw bedrijf te organiseren. Helemaal conform uw eigen behoefte, net zoals het werken in de cloud helemaal afgestemd wordt op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Met uw bezoek aan Qubical's cloud event krijgt u helder inzicht wat de cloud voor u als ondernemer kan betekenen. Tijdens het event krijgt u antwoord al uw vragen en voorzien wij u van een advies op maat. Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op om het cloud event met u in te plannen.

 

 

Zoek een vestiging in uw buurt