Sander Kuiper

Amsterdam

Sander Kuiper

Met trots presenteer ik mijzelf namens Qubical Amsterdam als aanspreekpunt voor al uw IT gerelateerde zaken. Mijn naam is Sander Kuiper. Ik kom uit een ondernemersgezin, mijn vader had een transportbedrijf en de familie van mijn moeder een winkel in de detailhandel.

Momenteel woon ik aan het water net buiten Muiden, hier wandel ik graag met mijn hond in het bos. Het geeft me rust en op deze manier doe ik veel inspiratie op. Tevens ben ik een echte levensgenieter die van "uit eten gaan" houdt en een goed glas wijn. Mijn favoriete gespreksonderwerpen zijn sport, gezondheid, kunst en alles waar mijn gesprekspartner gepassioneerd van raakt.

Mijn hele leven ben ik al nieuwsgierig naar nieuwe technologieën en stel ik mijzelf vragen als: Kan het nog sneller, beter of aangenamer? In mijn dagelijkse gesprekken met ondernemers daag ik ze tevens uit om hier over na te denken. Het spreken over de techniek zelf is hierbij van ondergeschikt belang. Veel liever spreek ik over voordelen die wij met onze oplossingen voor onze relaties kunnen bewerkstelligen.

Bij het inrichten van een omgeving kijken wij zowel naar nieuwe technologische als Cloud-oplossingen, maar ook naar traditionele IT, zoals serverbeheer op locatie. Wij zijn zoals gezegd niet gebonden aan een dienst of product, maar adviseren altijd de meest passende oplossing. Hierin staat openheid en transparantie voorop. Qubical Amsterdam investeert veel in het eigen platform en medewerkers. De producten en diensten zijn schaalbaar en met zorg samengesteld op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Het contact hebben met mensen met uitzonderlijke talenten geeft mij een enorme kik. Mijn dagelijkse bezoeken aan nieuwe geïnteresseerden en natuurlijk bestaande relaties, met ieder een eigen verhaal en een eigen droom is hetgeen dat mijn hart sneller doet kloppen. Iedere onderneming is anders en iedere ondernemer is uniek.

De laatste tien jaar heb ik mij bezig gehouden met strategie en advies. Met opdrachtgevers onderhoud ik contacten en de komende jaren wil ik mijn netwerk nog verder uitbreiden. Tevens geloof ik in het ontzorgen en ik ga daar heel ver in. Succes betekent voor mij onder andere dat mijn opdrachtgevers hun relatienetwerk voor mij open stellen en mij zullen aanbevelen.